FacturiApa.ro

Autentificare clienti

Nu aveti user si parola ?

solicita cont

Daca considerati ca programul software corespunde necesitatilor existente la serviciul de distributie al apei din cadrul primariei dvs va putem pune la dispozitie GRATUIT o versiune demonstrativa


Programul FacturiApa este o aplicatie web. Cu alte cuvinte, folosirea aplicatiei este apropiata de accesarea unui site de pe Internet. Datorita acestui fapt, PROGRAMUL OFERA POSIBILITATEA DE LUCRU IN RETEA, putand fi folosit pe mai multe calculatoare simultan.

Modalitati de instalare


A. Pe un calculator din primaria dvs. In aceasta situatie calculatoarele din aparatul de specialitate vor utiliza programul in reteaua interna a primariei dvs.

B. Pe un server extern de pe Internet. In acest caz pentru primaria dvs este suficienta o conexiune la Internet si nu mai trebuie sa va preocupati de salvarea datelor sau de configuratia si intretinerea calculatorului pe care este instalat programul, probleme ce apar in cazul unui program care ruleaza local.

Va recomandam instalarea si utilizarea pe un server extern datorita urmatoarelor avantaje :
  • in aceasta situatie, daca calculatorul unei persoane care foloseste programul nu mai functioneaza, aceasta poate accesa aplicatia de la orice alt calculator din primarie conectat la Internet folosind adresa www.facturiapa.ro si avand salvate toate datele si informatiile deja introduse. Astfel, se poate continua lucrul in program nemaiasteptand o eventuala depanare a calculatorului defect, o reinstalare a programului sau salvarea bazei de date cu informatiile deja salvate - DATELE RAMAN SALVATE CHIAR SI IN EVENTUALITATEA SCHIMBARII CALCULATORULUI DE PE CARE SE UTILIZEAZA PROGRAMUL
  • modificarile aduse programului ca urmare a cerintelor formulate de utilizatori dupa implementare sau generarea de situatii sau rapoarte solicitate de utilizatori, altele decat cele standard incluse in aplicatie, se fac automat prin Internet, fara a fi necesare reinstalari locale ale programului si modificari ale bazelor de date.

Alte caracteristici tehnice

  • Autentificare pe baza de utilizator si parola, cu posibilitatea de modificare a acestora, numarul de utilizatori fiind stabilit la alegerea dvs.
  • Existenta unui istoric al utilizarii programului ce permite evidenta modificarii datelor (poate fi identificat utilizatorul care a salvat sau modificat o inregistrare la nivel de ora, minut si secunda)
  • Exista 2 categorii de utilizatori : admin si user, fiecare avand anumite drepturi in utilizarea programului. Astfel :.
    • admin : inregistreaza indecsii noi, emite si tipareste facturile, are acces la menu-ul Rapoarte si de asemenea are dreptul de a incasa plata unei facturi si de a emite chitanta aferenta platii.
    • user : are doar dreptul de a incasa facturi si de a emite chitantele aferente (acest utilizator este in general folosit pentru casierie, cand se doreste ca facturile sa poata fi incasate de mai multe persoane).

Parteneri

Avantaje

Operatiunile de instalare, configurare, instruire utilizatori, service si asistenta tehnica se pot efectua de la distanta, prin Internet. Datorita acestui fapt programul este accesibil oricarei primarii, indiferent de localizarea geografica, de bugetul acesteia sau de unitatea teritoriala administrata (comuna, oras, municipiu etc).